velkommen    |    fransk kommunikation    |    oversættelse    |    media & produktion    |    frantz dupuis   |    kontakt   

 

KOMMUNIKATION PÅ FRANSK

TextNet drives af herboende franskmand Frantz Dupuis, som i mere end 20 år har beskæftiget sig med kommunikation mellem Danmark og fransktalende lande.

TextNet har specialiseret sig i oversættelse mellem dansk og fransk, skrivning, redigering og korrektur af franske tekster, og i det hele taget i at bistå danske virksomheder i deres samarbejde med de fransktalende markeder.

Udover sproglige kompetencer og en lang erfaring som oversætter og tekstforfatter, har Frantz Dupuis også gode kundskaber indenfor kommunikation, mediaproduktion samt projektledelse. Med TextNets netværk af franske specialister er det vores mål at levere de absolut bedste ressourcer og løsninger, når det drejer sig om kommunikation og samarbejde mellem Danmark og Frankrig.


OVERSÆTTELSE TIL FLERE SPROG

Siden 1997 har TextNet leveret totalløsninger indenfor oversættelse og lokalisering til mange forskelige sprog og indenfor talrige brancher.

Takketvære vores gennemprøvede netværk af professionelle og erfarne oversættere i de relevante lande, samt mange års erfaring indenfor styring af oversættelses- og lokaliseringsprojekter, kan vi skræddersy det bedste hold til netop dit behov og sikre en effektiv proces, uanset de sprog og media der er involveret.

Vi mener, at opskriften til succes er en kombination af nøje udvalgte ressourcer (med det relevante sprog som modersmål, den nødvendige faglige viden og engagement) og en proces der støtter dialog og udveksling af information samt en professionel styring.

UDFORMNING OG UDGIVELSE

Udover tekst- og sprogarbejde, beskæftiger vi os også med udformning af kommunikationen.

Grafisk produktion, DTP, mediaproduktion etc., indgår ofte i de projekter vi gennemfører eller bidrager til, og er som regel tæt knyttet til tekstproduktionen. Det er således naturligt for TextNet også at beskæftige sig med disse opgaver.

TextNet bidrager derfor gerne til udformningen af kommunikationsløsninger på mange forskellige måder, fra grafiske koncepter, design af magasiner, brochurer og bøger til websites og ebøger.

Derudover driver TextNet sit eget forlag édito og har etableret samarbejde med andre forlag for at kunne udgive i Danmark og andre steder i verden.

TextNet - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - fd@textnet.dk