velkommen    |    fransk kommunikation    |    oversættelse    |    media & produktion    |    frantz dupuis   |    kontakt   

 

DER ER GODE GRUNDE TIL AT TALE FRANSK...

Med 65 millioner indbyggere og landets placering som den 2. største økonomi i EU er Frankrig en oplagt potentiel samarbejdspartner for Danmark. Derudover er det franske sprog velrepræsenteret i verden med knap 200 millioner fransktalende.

Myten om, at det skulle være umuligt at kommunikere med franskmænd på andet end Voltaires sprog, hører vist fortiden til, men det kan ikke nægtes, at en god forståelse for anvendelse af det franske sprog og kendskab til de kulturelle forhold giver betydelige fordele for at bevæge sig på det franske marked.

Vores erfaring er, at det er en god investering for danske virksomheder, der ønsker et godt samarbejde med Frankrig, at sørge for at kommunikere på fransk og med det nødvendige kvalitetsniveau.


...OG DET KAN VI HJÆLPE MED

Vi kombinerer kendskab til det danske sprog og kultur med et grundigt kendskab til fransk og Frankrig.

Vi vedligholder vores netværk af franske specialister indenfor forskellige områder både i Danmark, Frankrig og andre fransktalende områder. Fransk er vores kernekompetence og vi går ikke på kompromis.

Gennem tiden, har vi opnået en bred erfaring i at udarbejde kommercielle tekster, tekniske dokumentation, artikler til Frankrig, Schweiz, Belgien, Canada og andre fransketalende markeder.

Vi assisterer også danske virksomheder i deres samarbejde med deres datterselskaber og kunder ved at tolke, undervise og sågar også bare at tage telefonen for at samle oplysninger, afklare spørgsmål eller sætte det rigtige samarbejde i gang.

VI TILBYDER:

  1. Oversættelse - mellem bl.a. engelsk, dansk og fransk af både tekniske og kommercielle tekster

  2. Tekstforfatning - med franske tekstforfattere, journalister og redaktører udformer vi dit budskab direkte på fransk til den relevante målgruppe.

  3. Korrektur og redigering - vi kvalitetssikrer og evt. reviderer og tilpasser dine franske tekster.

  4. Tolkning og formidling - ved møder og korrespondance sikrer vi en gnidningsløs kommunikation.

  5. Sparing - vi hjælper dig og din virksomhed med at identificere kompetencebehovet og takle udfordringerne i kommunikationen med dine franske samarbejdspartnere. 

  6. Voice over - vi indtaler videopræsentationer, e-learning, lydbøger m.m. på fransk.

TextNet - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - fd@textnet.dk