velkommen    |    fransk kommunikation    |    oversættelse    |    media & produktion    |    frantz dupuis   |    kontakt   

 

FRANTZ DUPUIS

Jeg er født i Normandiet, Frankrig, hvor jeg voksede op, studerede og arbejdede, inden jeg flyttede til København, hvor jeg stiftede familie.

Efter næsten halvdelen af mit liv i Danmark, har jeg tilegnet mig det danske sprog og lært meget om kulturen. På mange måder er jeg dog stadig meget fransk, og mit daglig arbejde med kommunikation har gjort mig mere bevist om min egen kultur, mit sprog og hvad det betyder når man ikke er «født med det».

Med en teknisk baggrund og erhvervserfaring fra forskellige brancher og fag, kan jeg lide - ligesom med sprog - at bygge bro og koordinere, mellem mennesker, afdelinger, fag osv. Derfor føler jeg mig heldig med at arbejde for så mange virksomheder, med så forskellige produkter, kulturer og mennesker. 

    


ERHVERVSERFARING I DANMARK


I januar 2012 overtog jeg alene ansvaret for TextNet og stiftede forlag édito.


I perioden 2000-2011 var jeg ansvarlig for Fokus Forlaget, et datterselskab af TextNet hvor vi lærte bogbranchen at kende, udgav en række nye forfattere med god succes.


I perioden 1997-2011 var jeg direktør for text- og oversættelsesbureauet TextNet ApS.


I 1995 var jeg i en periode ansat som kvalitetschef og koordineringsleder hos Berlitz International Translations, en af datidens førende oversættelsesbureauer.


I perioden 1991-1995 var jeg medejer og daglig leder af Modem International Communications, et lille tekst/reklamebureau med 5 ansatte.


I 1990 startede jeg mit arbejdsliv i Danmark som freelance fransklærer og i mine første 2 år her i landet arbejdede jeg for en række sprogskoler (IBL, Babel, EEC, Helsingør Erhvervskolen...). Jeg har siden beholdt interesse for fransk undervisning.

   

ERHVERVSERFARING I FRANKRIG


Fra 1986 til 1989 var jeg kvalitetschef og ansvarlig for laboratoriet hos CEISA Industrial Packaging i Bernay (Frankrig). 


UDDANNELSE           


På Teknisk Universitet i Rouen (Frankrig) afsluttede jeg i 1986 en mellemlang uddannelse i fysik og en specialisering i analyse- og kontrolmetoder.

TextNet - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - fd@textnet.dk

>SE MIN LINKEDIN PROFIL HERhttp://dk.linkedin.com/in/frantzdupuishttp://dk.linkedin.com/in/frantzdupuisshapeimage_5_link_0