velkommen    |    fransk kommunikation    |    oversættelse    |    media & produktion    |    frantz dupuis   |    kontakt   

 

GRAFISK UDFORMNING

Der er langt fra en tekst til en færdig brochure, en bog eller en hjemmeside. Vi påtager os gerne at udarbejde et målrettet design, der understøtter dit budskab og fører dit materiale hele vejen til det færdige produkt.

Vi har erfaring og gode samarbejdspartner indenfor produktion af tryksager fra foldere til tykke bøger. Vi er vant til at indgå i et kundeteam, så processen fra tekstforfatter, oversætter, illustrator osv. til trykker og bogbinder forløber optimalt.


Det samme gælder for de elektroniske media, hvor vi er i stand til at producere webløsninger og elektroniske magasiner og ebøger.


MEDIA OG GRAFISK PRODUKTION

Gennem årene har vi produceret koncepter til magasiner og intranetportaler, designet brochurer, foldere, interaktive manualer og elektroniske publikationer etc.


Vi er derfor i stand til at løse kreative- og produktionsopgaver for at sikre at dit budskab kommer ud og når frem. Men vores erfaringer indenfor media og grafisk produktion er også værdifuld i samarbejdet med kundernes grafikere, trykkere, webdesignere og andre, der skal bruge og viderebringe de tekster vi producerer.


Med vores eget forlag har vi mulighed for at udgive, trykte eller elektroniske bøger og magasiner. TextNet - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - fd@textnet.dk

VI TILBYDER:

  1. Grafisk design og DTP - opsætning af brochurer, foldere eller firmablade i overensstemmelse med firmaets designlinier, eller med et nyt design.

  2. Blade - udvikling af bladkoncept fra A til Z, koordinering af redaktion og produktion. 

  3. Bøger - Opsætning af bøger, design af omslag og styring af produktionen. 

  4. emagasiner - udvikling af elektroniske publikationer - i forbindelse med trykte løsninger eller selvstændigt.

  5. ebøger - udvikling af professionelle ebøger (fx i epub-format, tilpasset de valgte læsere) samt distribution.

  6. Web - udvikling og produktion af webløsninger.

> EKSEMPLERshapeimage_5_link_0